Sparen & Beleggen

Wanneer u geld opzij wilt leggen voor later, dan is het zaak goed te kijken waarvoor u dat eigenlijk doet. Gaat u sparen voor een verbouwing van het huis of voor een nieuwe auto? Of wilt u misschien eerder stoppen met werken en zelf voor een aanvulling op uw pensioen zorgen? Of plant u een wereldreis meteen na uw pensioen? Of legt u geld opzij voor de latere studie van uw kinderen?

Wat uw spaardoel ook is, u moet kiezen op welke manier u het benodigde kapitaal gaat opbouwen. Tegenwoordig zijn er heel veel spaar- en beleggingsvormen waaruit u kunt kiezen. De grenzen tussen verzekeren, sparen en beleggen zijn vager geworden. Er zijn allerlei combinaties mogelijk. Bovendien moet u letten op allerlei bijkomende voorwaarden, zoals: kan ik op elk moment het geld opnemen? Zijn er minimale inlegbedragen of kan ik flexibel sparen? Staat het rendement vast of neem ik risico? Enzovoort.

Ik help u wegwijs te worden in al deze mogelijkheden. Ik probeer uw geld voor u te laten werken, u heeft immers ook hard genoeg gewerkt voor uw geld!


 
 
 
 
E-mailen
Bellen